1/02/2016

Page 2/366

Heippa ja hyvää uutta vuotta 2016! On ihan hassua, että vuosi vaihtui jo. Tuntuu kuin viime vuosi olisi vierähtänyt ihan silmien räpäyksessä. Vuoteen sisältyi paljon muutoksia, iloa, surua ja uusia juttuja. Ajattelin tehdä jonkunlaisen kooste postauksen vuodesta 2015, koska se ei ollut mikään paras bloggaamisen vuosi.. Hups. Mutta siihen on luultavasti tulossa muutos! Mulla on tällä hetkellä paljon intoa tätä blogia kohtaan ja suunnittelen tulevia postauksia parhaillaan! Kamerakin on päässyt ja tulee pääsemään ahkerampaan käyttöön.

Joulukuu ja joulu tosiaan tuli ja meni. Mulla loppui koulu vasta tiistaina ja jouluaatto oli jo torstaina. Ei siinä ehtinyt paljoa muuta kuin siivota ja paketoida lahjoja. Mulla oli myös paljon koulusta "ennen lomaa" tehtäviä ja palautettavia töitä joita vietin kaikki yöt ennen joulua tehden.. En ymmärrä miten jätin kaiken niin viime tippaan. No, mutta sain kaiken tehtyä ja joulu kului ihan perinteisesti ja mukavasti, vaikka olikin lumeton joulu! Lunta satoi sitten tänne vasta pari päivää joulun jälkeen, mutta se on onneksi pysynyt maassa. Rakastan joulun aikaa niin oon vähän surullinen, että se kului niin nopeasti ohi. Loma onneksi jatkuu vielä yli viikon!

Uusi vuosi kuitenkin vaihtui, joten katse on jo tulevaisuudessa. Tänä vuonna on vaikka mitä odottettavia tapahtumia! Täytän 18-vuotta helmikuussa, saan auton ajokortin, wanhojen tanssit, uusi kausi xrayssä, kesäloma, EM-kisat Itävallassa, syksyn kirjoitukset ja vaikka mitä muuta! En voi uskoa, että täytän kohta kahdeksantoista ja olen ns. aikuinen tai että saan ajaa autolla pian? Nuo ajatukset tuntuu vieläkin ihan hullulta, mutta niin se aika kuluu.

Olin tänään ulkona ottamassa kuvia päivän asusta, johon kuului uusi takki, jonka löysin joulun jälkeisistä alennusmyynneistä puoleen hintaan. Oli kyllä yksi parhaista alennusmyynti löydöistä, koska etsin uutta kangastakkia ja se oli vielä väri jota halusin!
PicMonkey Collage IMG_5209 IMG_5233 IMG_5241 PicMonkey Collage2 IMG_5229 IMG_5242 PicMonkey Collage3 Takki ja laukku H&M| Huivi Ginatricot| Farkut Monki| Kengät Dinsko| Kello Hilfiger| Paita Bikbok

8 kommenttia:

  1. Jee! Paljon onnea EM-kisapaikasta! :)

    VastaaPoista
  2. Hei eikö ton otsikon pitäs olla et 2/365 ? :o

    VastaaPoista
  3. Jee, postauksia odotellessa! ;-)
    Ihania kuvia!
    xx

    VastaaPoista
  4. Hei mitä sä oot aatellu kirjottaa? Entä onko sulla mitään unelma ammattia?
    Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnitelmissa on, että kirjoittaisin kemian, terveystiedon, lyhyen matikan, enkun, äikän ja ehkä biologian! Unelma ammatia mulla ei oo tai en nyt keksi mitään :D
      Kiitos! :)

      Poista