6/20/2013

what about love, what about our promises

photos 015 photos 016 curly 010 curly 009 heii! viikko alkoi vähän huonossa säässä eli huonossa kuvaus säässä. onneksi keskiviikkona aurinko tuli vihdoin esiin niin päätin kokeilla rippijuhliin kampausta kihartamalla hiukset ja menin sitten kuvailemaan:) kuvissa olevan villapaidan ostin helsingistä sunnuntaina 15eurolla monkista (oikea hinta 40e) olin kauan halunnut tollaista mukavaa 'isoa' villapaitaa mutta en ollut mistään löytänyt juuri sellaista mitä olisin halunnut. päädyin sitten tohon sovituskopissa halvanhinnankin takia (syksyä odotellessa:D)
maanantaina ja tiistaina oli viimeiset kesätreenit blizzardejen kanssa ja nyt siirryin kesälomalle treenienkin osalta. no en ihan kokonaan koska seuralle on järjästetty vapaa ehtoisia treenejä joissa voi käydä. niin ei tarvitse ihan koko aikaa vain maata sohvalla.
tänään aamupäivällä olin lähdössä kauppaan mutte sitten muistin mun rippimekon josta tuli tulli maksu tiistaina ja maksettiin se eilen. ajattelin sitten paremmaksi jäädä kotiin odottamaan jos se sattuisi tulemaan. vähän ajan päästä ovikello soi ja siellä se lähetti mies oli. kun revin pakettia auki kädet alkoi täristä pelosta että mekko ei olisi sopiva.. se oli täydellinen! te näätte mekon vasta postauksessa rippijuhlista vaikka palankin halusta näyttää sen teille! kengät multa puuttuu, mutta on mulla vielä viikko aikaa etsiä.
iltapäivällä tänään lähdettiin mökille juhannuksen viettoon. yritän nyt täällä super huonolla nettiyhteydellä kirjoittaa teille tätä, mutta ei mulla muuta kuin hyvää juhannusta kaikille!
♥julia

4 kommenttia:

  1. Pääsit top 5 linkitä blogisi postaukseeni :)
    kiitos osallistumisesta !
    http://joselovesvigor.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva blogi sulla! Oot super nätti ja iiiihanat hiukset :3

    VastaaPoista