5/27/2013

finnkampen 2013

SUOMIRUOTSI 069 niinkuin kerroin meillä oli lauantaina suomi-ruotsi kisat! ne oli meidän ekat kisat tällä kaudella ja jäi kyllä hyvä fiilis! SUOMIRUOTSI 005 aamu alkoi pakkaamalla eväät ja ripsien laitolla. sen jälkeen lähdin omalla kyydillä kohti tikkurilaa:-)
heti kun päästiin kisapaikalle kaikki niin vietiin kamat pukkariin ja mentiin lämppäämään. pian olikin jo kenraali! sen jälkeen alkoikin meikkien ja hiusten laitto.
SUOMIRUOTSI 032 collage käytiin meikkien laiton välillä räpsäsemässä pari 'päivän asu' kuvaa wilman kanssa:-D
avajaiset alkoi kahdelta ja niiden jälkeen mentiin kannustamaan meidän joukkueen ryhmä stunttia! esityksen jälkeen oli hetki aikaa ennen kuin meidän kaikkien piti mennä lämppäämään ja joskus neljän aikaan oli h-hetki, kun matolta lähti pois tuntu siltä, että oli kaikkensa tehny! mentiin sitten shoppailemaan ja ostin sieltä persikan väriset shortsit;-) plus saatiin kisapaidat, koska niistä oli unohdettu meidän seura.
SUOMIRUOTSI 095 SUOMIRUOTSI 097 vapaata oli joku kolmisen tuntia ja siinä välissä kannustettiin meidän valmentajia elitessä ja xrayssä:-) tottakai kaikkia muitakin joukkueita! upeita esityksiä riitti!
collage3 collage5 palkintojen jakoa odotellessa aika kului näinkin;-) SUOMIRUOTSI 126 SUOMIRUOTSI 127 SUOMIRUOTSI 143 SUOMIRUOTSI 168
rakkaita
SUOMIRUOTSI 162 SUOMIRUOTSI 175 4 kaikki valkutkin pääsi ilmaan!
palkintojen jako alkoi joskus seitsemältä ja ensin oli tyttöjen ryhmä stunt.. meidän joukkueen ryhmä stuntti oli aivan huippuja ja ansaitsi hopeeta! meidän sarja olikin kai seuraavaksi ja kuultiin että oltiin neljänsiä tuli se hyvä fiilis! lähdin sitten palkintojen jaon ja pukkarin tyhjentämisen jälkeen omalla kyydillä kohti riihimäkeä. lauantai oli kyllä mahtava päivä ja oli super kivaa! oli hyvä sääkin ja aurinko paistoi:-) no seuraavat kisat on varmaan sm-karsinnat joten ei muuta kun kovaa treenausta.
ps. muistakaa esittää kysymyksiä täällä (click)
julia

5 kommenttia:

  1. HAHAHAHAHAA.. mahtava postaus ja oikein kauniita kuvia musta :D<3

    VastaaPoista
  2. päivänasu kuvau parasta ;-D ja "ne oikeat" shortsit !

    VastaaPoista
  3. kiva postaus !:)


    ♦ elladiamonds.blogspot.fi
    ♣ ellavloggaa.blogspot.fi

    VastaaPoista