5/31/2013

Särkänniemi

collage collage2 collage3 collage5
holaa! nyt on sitten viimeinen koulu viikko kulunut. huomenna enään kevätjuhla ja todistukset. sen jälkeen kasiluokka on käyty ja ysiluokka edessä. toisaalta on ihan super hyvä fiilis, että alkaa loma (sen tarpeessa oonkin) mutta toisaalta oon menossa peruskoulun vikalle luokalle! nähtiin jo tänään ysien-juhlassa kuinka ne itki siellä joten alkoi vähän pelottaa ja alkoi miettiä sitä mitä vuoden päästä tapahtuu.
no iloisempia asioita on kuitenkin esim se mistä koko postauksen kuvat kertoo:-) oltiin luokkaretkellä särkänniemessä torstaina ja päivä oli ihan mahtava! aamulla kymmeneltä lähti juna tampereelle ja särkänniemessä oltiin joskus puol kahdeltatoista. käytiin tornaadossa varmaan kolme kertaa ja monissa muissa laitteissa:-) kaikissa missä ehdittiin, aikaa oli toisaalta vähän. käytiin syömässä pizzeria pellessä joka oli hieman pettymys, mutta muuten päivä oli mahtava. sääkin suosi meitä vaikka sadetta oli luvattu aurinko paistoi aina välillä eikä sateesta ollut tietoakaan! lähdettiin kolmen aikaan bussilla asemalle ja siitä junalla riihimäelle. illemmalla mulla oli treenit.
tänää oli sitten se viimeinen koulupäivä, oli ysien-juhla ja saatiin jäätelöä jne. loppu päivän vähän siivoilin ja otin aurinkoa! no mutta palailen tänne blogin puolelle korkeintaan maanantaina joten hyvää ja rentouttavaa kesälomaa kaikille! 
julia

2 kommenttia: