5/20/2013

weekend

weekend 010edited weekend 011edited pictures 002 heii! viikonloppu kului euroviisuja katsellen, sukujuhlissa ja treeneissä! lauantaina meidät oli kutsuttu äidin puolen suvun 'sukujuhliin'. iltapäivällä hutaisin nopeasti biologian raportin valmiiksi, joka piti palauttaa maanantaina. illalla katsoin tottakai euroviisuja! postauksen biisi on teeman mukaan euroviisujen voittajan tanskan;-) biisi oli kyllä hyvä, mutta en tykännyt siitä, että lähes kaikilla mailla oli yksi nainen laulamassa ballaadia. mun mielestä yksi erottuvista oli romania:-D mitä te ajattelitte tän vuoden euroviisuista? latasin lauantaina tollasen euroviisu app-inkin puhelimeen. harmi vaan, kun en voinut aikaisen herätyksen takia katsoa niitä ihan loppuun niin aamulla piti katsoa tulokset netistä.
mulla oli siis aamutreenit sunnuntaina.. yhdeksältä piti olla järvenpäässä. tällä viikolla suomi-ruotsi maaottelu! alkaa pikku hiljaa vähän jännittää. meillä on enään yhdet treenit ja torstaina näytös/kenraali ennen kisoja! vantaan valtti areena on loppuun myyty lauantain suomi-ruotsi kisoissa sekä sunnuntain maymadness kisoissa, mutta paikka ei ole kauhean iso joten en ihmettelekään.
julkaisen sen toive postauksen varmaan keskiviikkona. no mutta hyvää viikon alkua kaikille!
julia

6 kommenttia:

  1. Musta viisut oli jotenkin "erityisen hyvät" tänä vuonna. Ei ollu liikaa mitään lanteiden hinkutusta ja typeriä kappaleita, vaan ihan kuunneltavia ja nättejä biisejä. Voittaja oli aika selvä, muttei todellakaan paras musta. Norja, Moldova, Viro ja Azerbaijan oli mun lempparimmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei mustakaan se voittaja ollut paras mutta pidin siitä silti:-) oon samaa mieltä, että euroviisut oli tänä vuonna hyvät !

      Poista
  2. miten aina jaksat laittaa kaikki noi sun ruuot noin kauniisti noihin kulhoihin jne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D tykkään siitä ja on kivempi syödä niitä tollei

      Poista
  3. Ihanat noi ruokakuvat, tulee nälkä! :D Munkin mielestä euroviisut oli hyvät tänä vuonna, tanska oli tosi hyvä, mutta tykkäsin eniten ehkä norjan biisistä :)

    http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista